14 Eylül 2011 Çarşamba

Kısaca ben...

Merhaba,

Kendimi tanıtırken adım soyadım, doğum tarihim şeklinde değil de daha çok neden böyle bir blog hazırladığımı anlatmak için kısaca kendimden bahsetmek istiyorum.

Ben ve eşim "kafa nereye biz oraya" şeklinde gezmeyi çok severiz. Öğrenci iken bile canımız sıkıldığı için İstanbula giden, hedefi dünyayı gezmek olan iki gezmeyi çok seven kişiydik. Bu "gezikoliklik" şeklinde adlandırdığım hastalığımız mezun olup evlendikten sonra biraz daha azıtttı ve geçen sene elimize geçen bir fırsat sayesinde 26 ülke ve 100'den fazla şehir gezmemizi sağladı ve bu ülkelerin bir çoğunu kendi aracımız ile gezme fırsatı bulduk :) 

Arkadaşlarımız bizi "gezenti" olarak tanımlasa da bizler aslında gezmeyi tutku haline getirmiş yeni yerler görmenin, yeni tatlar tatmanın hazzını başka hiç bir şeye değişmeyen iki gezikoliğiz o kadar.

Özellikle yurt dışında gezerken diğer bloglardan edindiğim bilgilerin çok faydasını gördüğüm için bilgi paylaşımının önemine inanıyorum. Bu nedenle, Türkiye'de ve yurt dışında gezdiğimiz yerleri, edindiğimiz sayısız tecrübeyi, sizlerle paylaşmak ve merakettiklerinizi cevaplamak için bu bloğu hazırlamaya karar verdim.

Paylaştığım bilgilerin hepinize faydalı  olması dileğiyle...